Arbëri

Rukiqi: Sivjet pritet të ketë rënie të shitjes së banesave dhe shtëpive

Rukiqi: Sivjet pritet të ketë rënie të shitjes së banesave dhe shtëpive
 

Edhe sektori i patundshmërisë në vend është prekur nga pandemia Covid-19 sikur shumë sektorë të tjerë ekonomik.

Sektori i ndërtimtarisë që ka qenë mjaft i kërkuar në vend pritet të ketë rënie të shitjes së banesave dhe shtëpive të reja në Kosovë për shkak të krizës ekonomike dhe rrezikut të mbylljes së shumë bizneseve dhe vendeve të punës.