Arbëri

14 kompani u gjobitën me mbi 4 milionë euro për kurdisje të çmimeve të naftës, “HIB” paralajmëron padi

Foto: KOHA
 

1 milionë euro është dënimi që ka marrë kompania e derivateve “HIB Petrol” nga Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, pasi u vërtetua që ajo së bashku me 13 kompani të tjera kishin kurdisur çmimet e naftës në nëntor dhe dhjetor të 2018-s.

Për të gjitha këto, Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka vendosur masë ndëshkuese prej 4 milionë e 40 mijë e 450 eurosh.