Arbëri

Gjobiten me 4 milionë euro 14 kompani të naftës për kurdisje të çmimit

 

4 milionë euro është shuma e dënimeve që Autoriteti i Konkurrencës ua ka shqiptuar 14 kompanive të naftës të cilat kishin manipuluar çmimet.

KOHA ka marrë vesh nga burime të saj se është vërtetuar se kompanitë të cilat kanë qenë nën hetim e kanë çrregulluar konkurrencën tregtare gjatë muajve nëntor dhe dhjetor të vitit 2018.