Arbëri

Mustafa ua ndërpret kontratat 60 personave në Ministrinë e Bujqësisë

 

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, ka njoftuar se u janë ndërprerë kontratat më shumë se 60 njerëzve që ishin pjesë e kësaj ministrie.

Sipas një njoftimi nga Mustafa, ata ishin të angazhuar me kontrata antiligjore afatshkurtra.