Arbëri

Osmani: Ndërkombëtarët duhet të refuzojnë përpjekjet për zgjidhje mbi ndarje etnike dhe ndryshim të kufijve

Osmani: Ndërkombëtarët duhet të refuzojnë përpjekjet për zgjidhje mbi ndarje etnike dhe ndryshim të kufijve

Kryeparlamentarja, Vjosa Osmani, përmes një postimi në Facebook ka thënë se komuniteti ndërkombëtar duhet t'i refuzojë përpjekjet e individëve të caktuar për të shtyrë përpara çfarëdo propozimi për zgjidhje mbi bazën e ndarjeve etnike dhe të ndryshimit të kufijve.

Sipas saj në thelb kjo do të ishte edhe kundër vlerave të Bashkimit Evropian dhe nuk siguron paqe të qëndrueshme në rajon