Arbëri

“Afër jush”, me këshilla psiko-sociale, shëndetësore dhe arsimore në kohën e COVID-19

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Gjendja e krijuar nga pandemia Covid-19 ka ndikim në jetën e secilit fëmijë dhe të shoqërisë në përgjithësi.

Situata aktuale është shqetësuese edhe për të rriturit, e mund të imagjinoni se si po ndihen fëmijët tani. Prandaj për ta përballuar më lehtë duhet t’u kushtojmë vëmendje të posaçme edhe më të vegjëlve, duke iu ndihmuar të njihen me masat parandaluese të sëmundjes dhe si mund të kalojnë kohën të mbyllur në shtëpi.