Arbëri

KFOR-i konfirmon për disa pjesëtarë të infektuar me koronavirus dhe dy të vdekur

Foto: KOHA / ilustrim
 

KFOR-i përmes një kumtese për media ka konfirmuar se disa nga pjesëtarët e personelit janë testuar pozitivë me koronavirus dhe dy punëtorë civilë kanë vdekur.

Koha ka raportuar se dy të vdekurit ishin punëtorë në Bondsteel.