Arbëri

Kosova, një prej tre vendeve ku Shqipëria shënoi uljen më të madhe të eksporteve

Kosova, një prej tre vendeve ku Shqipëria shënoi uljen më të madhe të eksporteve
Foto: Koha / ilustrim
 

Eksportet shqiptare kanë njohur një rënie të fortë në muajin mars, si rrjedhojë e masave të mbylljes së kufijve dhe masave për parandalimin e përhapjes së pandemisë në Shqipëri dhe në vendet e tjera, që çuan në pezullimin e aktivitetit ekonomik në vend.

Instituti Shqiptar i Statistikave (INSTAT) bëri të ditur të premten se volumi i përgjithshëm i tregtisë së jashtme të Shqipërisë pësoi një reduktim me afro një të katërtën gjatë muajit mars 2020, shkruan KOHA.