Arbëri

31 raste të reja me koronavirus, në total 480

31 raste të reja me koronavirus, në total 480

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar për 31 raste të reja në Kosovë.

Sipas njoftimit, sot janë kryer 209 mostra dhe 31 prej tyre kanë rezultuar pozitive për të rritur numrin e përgjithshëm të të prekurve me Covid-19 në 480.