Arbëri

Haxhiu i quan të çuditshme dhe hipokrizi veprimet e PDK-së rreth Covid-19

Haxhiu i quan të çuditshme dhe hipokrizi veprimet e PDK-së rreth Covid-19
 

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, i quan hipokrizi dhe sjellje të çuditshme veprimet e Partisë Demokratike të Kosovës.

Kjo e fundit pasdite ka dërguar në Gjykatën Kushtetuese vendimin e Ministrisë së Shëndetësisë për masat e reja që kanë hyrë në fuqi më 15 prill për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve.