Arbëri

Në Nju Jork 45 pastrues e roje dere, sektori që punëson mijëra shqiptarë, të vdekur nga koronavirusi

 

Se paku 45 pastrues ndërtesash dhe persona të punësuar për hapjen e dyerve (doorman) kanë vdekur në New York nga koronavirusi. Lajmin e ka bere të ditur sindikata (unioni) që punëson mbi mijëra shqiptarë.

Të paktën 58 anëtarë të sindikatës (unionit) 32BJ SEIU kanë humbur jetën për shkak të COVID-19 —45 prej të cilëve në New York City.