Arbëri

Pacolli: Koalicioni i LDK-së me AAK-në e Nismën urë lidhëse për të shkuar drejt PDK-së

 

Deputetja e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli, në Interaktiv të KTV-së ka thënë se LDK-ja po paraqitet kinse po bën koalicion me AAK-në dhe Nismën, por kjo është vetëm një urë për të shkuar drejt PDK-së.

Ajo ka kritikuar opozitën që sipas saj po krijon kriza politike në situatën e pandemisë.