Arbëri

Në Kukës konfirmohen 6 raste me Covic-19

Në Kukës konfirmohen 6 raste me Covic-19

Numri i të prekurve me koronavirus në qytetin e Kukësit ka shkuar në 6.

Pas infermierit, me COVID-19 rezultojnë edhe 4 pjesëtarë të familjes dhe një kolege e tij.