Arbëri

Gjykatat e Kosovës janë duke funksionuar por me reduktim të aktiviteteve gjyqësore

Foto: Koha / ilustrim
 

Të gjitha Gjykatat e Kosovës janë duke funksionuar në pajtim me vendimin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, por me reduktim të aktiviteteve gjyqësore.

Në një njoftim për media, theksohet se Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), nën masat e mbrojtjes nga pandemia Covid-19 ka mbajtur takimin e 231-të me radhë, nën udhëheqjen e kryesuesit, Skënder Çoçaj, me ç’rast janë diskutuar dhe miratuar pikat sipas rendit të ditës.