Arbëri

Abdixhiku: Qeveria sot vendos për ndalimin e ndërtimeve në burimet ujore

Abdixhiku: Qeveria sot vendos për ndalimin e ndërtimeve në burimet ujore
 

Ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, ka thënë se sot gjatë ditës do të merret vendim për ndalimin e ndërtimeve në burimet ujore.

Ai në një vizitë bashkë me ministra tjerë dhe kryeministrin në detyrë, Albin Kurti në komunën e Ferizajt, ka thënë se Qeveria nuk ka lejuar dhe nuk do të lejojë asnjë licencë për asnjë hidrocentral.