Arbëri

Ministria e Brendshme apelon për parandalim të zjarreve

Ministria e Brendshme apelon për parandalim të zjarreve

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike ka apeluar qytetarët të jenë të kujdesshëm e të shmangin të gjithë shkaktarët e mundshëm të zjarrit, në prag të sezonit të verës që supozohet se ndikon në rritjen e rrezikut për shfaqjen e zjarreve.

Në apelin e MPB-së thuhet se qytetarët mund të ndihmojnë për shuarjen e zjarrit nëse lajmërohen përmes: