Arbëri

Anulohet takimi i majit në Zagreb midis BE-së dhe Ballkanit Perëndimor

Anulohet takimi i majit në Zagreb midis BE-së dhe Ballkanit Perëndimor
 

Samiti i Bashkimit Evropian dhe Ballkanit Perëndimor, që është dashur të mbahet më 7 maj në Zagreb, është shtyrë për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Presidenca e BE-së, që aktualisht udhëhiqet nga Kroacia, tha të mërkurën se data e re dhe mënyra e mbajtjes së samitit do të dakordohen më vonë, varësisht situatës.