Arbëri

Thaçi: Komuniteti rom në Kosovë luan rol të rëndësishëm

Thaçi: Komuniteti rom në Kosovë luan rol të rëndësishëm
Foto: Koha / Ilustrim
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka uruar komunitetin rom me rastin e ditës ndërkombëtare të tyre.

Thaçi shkroi se ky komunitet luan rol të rëndësishëm dhe është pjesë aktive e jetës politike e institucionale dhe se si shtet krenohemi me romët.