Arbëri

IKSHPK-ja apelon: Mos dilni, jeni duke rrezikuar familjet dhe mund të shkaktoni shpërthim epidemik

Foto: Koha
 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka bërë thirrje që të dilet sa më pak në këto ditë kur nëpër qytete, po shihen qytetarë të shumtë të mbledhur. 

IKSHPK-ja thotë se sigurimi më i madh i familjarëve është duke mos dalë pa arsye e për qejf.