Arbëri

Familja e 70-vjeçares që vdiq sot dyshon se ajo nuk ishte e prekur me koronavirus

Familja e 70-vjeçares që vdiq sot dyshon se ajo nuk ishte e prekur me koronavirus
Drejtoresha e Klinikës Infektive në QKUK, Lindita Ajazaj-Berisha dhe infektologu Sali Ahmeti

Drejtoresha e Klinikës Infektive në QKUK, Lindita Ajazaj-Berisha dhe infektologu Sali Ahmeti, kanë folur për dy personat që vdiqën sot si pasojë e koronavirusit, duke rritur në tre numrin e përgjithshëm, raporton KOHA.

Sipas tyre, në Klinikë bënë të pamundurën, por një burrë 59-vjeçar nga Prishtina dhe një grua 70-vjeçare nga Korisha e Prizrenit, nuk arritën të përballojnë pasojat e pandemisë.