Arbëri

Mustafa: Ata që rrezikuan marrëdhëniet me SHBA-në, s’kanë legjitimitet të flasin në emër të Kosovës

Mustafa: Ata që rrezikuan marrëdhëniet me SHBA-në, s’kanë legjitimitet të flasin në emër të Kosovës

Kryetari I LDK-së, Isa Mustafa e ka kritikuar sërish partneren e saj të dikurshme të koalicionit qeverisës, LVV-në, të cilën më parë e kishte akuzuar për “prishje të raporteve me SHBA-në”, duke thënë se “ata që rrezikuan marrëdnëniet me SHBA-në, nuk kanë legjitimitet të flasin dhe veprojnë në emër të shtetit të Kosovës”.

Përmes një statusi në Facebook, Mustafa shkruan se partia e tij është e përkushtuar në ruajtjen e raporteve me BE-në.