Arbëri

Gjini: Bujqit janë ata që do ta mbajnë gjallë ekonominë, të zgjaten orët e punës në bujqësi

Gjini: Bujqit janë ata që do ta mbajnë gjallë ekonominë, të zgjaten orët e punës në bujqësi

Kryetari i Komunës së Gjakovës nga radhët e AAK-së, Ardian Gjini ka kërkuar që Qeveria e Kosovës ta shkurtojë kohën e izolimit dhe të zgjaten orët e punës në bujqësi.

Në një status në Facebook, Gjini shkruan po ashtu se bujqit dhe fermerët do të jenë ata “që do ta mbajnë gjallë ekonominë dhe do ta sigurojnë ushqimin”.