Arbëri

COVID-19 “hap” qelitë në Shqipëri, dalin nga burgu i Burrelit 21 të burgosur

COVID-19 “hap” qelitë në Shqipëri, dalin nga burgu i Burrelit 21 të burgosur

Në kuadër të masave të marra ndaj përhapjes së Covid-19 dhe zbatimit të aktit normativ për amnistinë e të burgosurve, ka nisur këtë të shtunë nxjerrja e tyre nga qelitë.

Mësohet se 21 të burgosur në burgun e sigurisë së lartë në qytetin e Burrelit janë dërguar në banesë këtë të shtunë.