Arbëri

Sot, dy fluturime në nisje nga Prishtina

Sot, dy fluturime në nisje nga Prishtina

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” njoftoi se për sot janë planifikuar dy fluturime në nisje nga Prishtina.

Fluturimet që do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje janë drejt Malmos si dhe drejt Cyrihut.