Arbëri

Janjeva del nga izolimi dyjavor

 

Fshati Janjevë i Komunës së Lipjanit, mëngjesin e së martës, i është kthyer normalitetit, pas izolimit, raporton KOHA.

Pas dy jave, qytetarët e këtij fshati kanë mundur që të lëvizin në vende të tjera, derisa vetëm shtëpia e një banori të prekur me Covid-19 e që është nga ky fshat, është në izolim dhe përkujdesje të policisë.