Arbëri

EPIK: Përvjetori i 4-të i MSA-së e gjen Kosovën në nivelin më të ulët të zbatimit të saj

 

Instituti EPIK ka kujtuar se nesër është përvjetori i 4-të i MSA-së, dhe në këtë drejtim, ka publikuar nivelin e zbatimit të MSA-së në vitin 2019.

Sipas EPIK-ut, ky përvjetor ‘e gjen Kosovën në nivelin më të ulët të zbatimit të saj’.