Arbëri

Komuna e Malishevës nuk pajtohet me vendimin e Qeverisë për anulim e Zonës Ekonomike

Në fshatrat Banjë, Bellanicë dhe Senik të Malishevës, ishte paraparë që të ndërtohet zona ekonomike në vlerë prej 3.5 milionë eurosh.

Mirëpo, Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti, ditë më parë anuloi vendimin e marrë nga qeveria Haradinaj, duke e konsideruar atë në kundërshtim me ligjin, raporton KOHA.