Arbëri

KOHA shpall konkurs për një gazetare/gazetar në Redaksinë e lajmeve ndërkombëtare

 

KOHA shpall konkurs për një gazetare/gazetar për punë në Redaksinë e lajmeve ndërkombëtare.

Të interesuarat/interesuarit duhet të kenë njohuri të mirë të gjuhëve shqipe dhe angleze në të folur dhe të shkruar.