Arbëri

AGK-ja dënon linçimet ndaj gazetarëve Xhemajl Rexha, Jeta Xharra e Fidan Jupolli

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, ka dënuar linçimet ndaj gazetarëve, Jeta Xharra nga BIRN, Xhemajl Rexha nga KTV dhe Fidan Jupolli nga T7.

AGK thotë se përmes një faqeje në rrjetin social Facebook, gazetarët në fjalë janë cilësuar si mercenarë të njërit prej subjekteve politike në vend.