Arbëri

Haradinaj: Kjo Qeveri që qan e çirret, e vuri në rrezik popullin me shkarkimin e bordit të SHSKUK-së

Haradinaj: Kjo Qeveri që qan e çirret, e vuri në rrezik popullin me shkarkimin e bordit të SHSKUK-së

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka komentuar shkarkimin e bordit të SHSKUK-së, nga Qeveria në detyrë.

Përmes një postimi në Facebook, Haradinaj ka thënë se ky vendim është i rrezikshëm dhe e vë në rrezik tërë popullin.