Arbëri

Në ora 13:00 sot nis shtetrrethimi në Shqipëri

Në ora 13:00 sot nis shtetrrethimi në Shqipëri
 

Edhe kjo fundjavë ashtu si e kaluara do të kalojë në izolim total. Nga ora 13:00 e ditës së sotme, dhe deri të hënën në orën 05:00 të gjithë do të qëndrojnë në shtëpi dhe të gjithë qepenat do të jenë mbyllur.

Ndërkohë kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama njoftoi dje se nga e hëna askush nuk del dot më në pazar, pa marrë lejen digjitale me e-mail ose telefon në emër të familjes.