Arbëri

Policia kërkon më shumë maska mbrojtëse

Policia kërkon më shumë maska mbrojtëse

Policia e Kosovës me qëllim të mbrojtjes së të gjithë zyrtarëve policorë dhe në veçanti zyrtarëve në pikat kufitare, në lidhje me situatën rreth virusit COVID-19, që njihet si koronavirusi i ri, ka ndërmarrë masat të menjëhershme për mbrojtjen e këtyre zyrtarëve me pajisje mbrojtëse, thonë zyrtarët e Policisë së Kosovës.

Zyra për informim e Policisë së Kosovës i ka thënë Radios Evropa e Lirë që kjo polici është pjesë e komisionit shtetëror për menaxhim dhe parandalim të koronavirusit, dhe të gjitha aktivitetet dhe masat e deritanishme janë ndërmarrë në koordinim të plotë me të gjitha institucionet kompetente në fushën e shëndetësisë dhe institucioneve tjera relevante, në përputhje edhe me angazhimet dhe detyrat sipas planit për gatishmëri dhe reagim.