Arbëri

Kusari-Lila publikon ballinat e mediave botërore për rrëzimin e Qeverisë në kohë pandemie – “Historia do t’i gjykojë ata që e sollën këtë ditë”

Kusari-Lila publikon ballinat e mediave botërore për rrëzimin e Qeverisë në kohë pandemie – “Historia do t’i gjykojë ata që e sollën këtë ditë”

Deputetja nga Lëvizja Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, thotë se dje ndodhi maskarada politike në mes krizës dhe luftës me pandeminë globale.

Ajo përmes një postimi në Facebook, i ka publikuar disa nga ballinat e mediave botërore, që kanë shkruar për rrëzimin e Qeverisë Kurti, në kohë të pandemisë COVID-19.