Arbëri

Haradinaj beson se institucionet e reja do të formohen shpejt

Haradinaj beson se institucionet e reja do të formohen shpejt
 

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se votimi i mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë është vërtetim se Kushtetuta dhe Kuvendi në Kosovë funksionojnë.

Përmes një postimi në Facebook, ai u shpreh besimplotë se shpejt do të konstituohen institucionet e reja të Kosovës.