Arbëri

Komiteti për Marrëdhënie me Jashtë i Kongresit i kërkon BE-së ta mbajë premtimin për viza dhënë Kosovës

Komiteti për Marrëdhënie me Jashtë i Kongresit i kërkon BE-së ta mbajë premtimin për viza dhënë Kosovës
 

Komiteti në Dhomën e Përfaqësuesve për Marrëdhënie me Jashtë ia ka uruar Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut pajtimin që është arritur në BE rreth hapjes së negociatave për anëtarësim.

“Por, BE-ja duhet që po ashtu ta mbajë premtimin e vet për Kosovën që t’ia japë liberalizimin e vizave. Kosova i ka përmbushur të gjitha kushtet dhe meriton të trajtohet si fqinjtë e saj”, shkruan në një postim në “Twitter” të këtij Komiteti.