Arbëri

Disa barna kundër koronavirusit po përdoren në Kosovë – prioritet parandalimi

 

Klinika Infektive në QKUK ka filluar të aplikojë protokollet e trajtimit kundër coronavirusit, të cilat janë duke i zbatuar edhe vendet e rajonit.

Nga Ministria e Shëndetësisë kanë treguar se kanë furnizuar QKUK-në me mbi 7 mijë tableta hydroxychloroquine (hidroksiklorokina) dhe 300 tableta të azithromicin (azotrimicina).