Arbëri

Isufi: Komisioni shtetëror për demarkacion me Malin e Zi e ka paraqitur dorëheqjen

Isufi: Komisioni shtetëror për demarkacion me Malin e Zi e ka paraqitur dorëheqjen
 

Florim Isufi, gjeograf dhe anëtar i Komisionit Shtetëror për shënimin e vijës kufitare Kosovë- Mali i Zi, ka njoftuar se kanë paraqitur dorëheqje nga ky komision.

Përmes një postimi në Facebook, Isufi ka thënë se kjo ka ardhur pas neglizhimit të punës së komisionit nga politika.