Arbëri

Apeli i mjekëve shqiptarë në Zvicër për politikanët kosovarë: Luftojeni virusin, mos luani me shëndetin e qytetarëve

Apeli i mjekëve shqiptarë në Zvicër për politikanët kosovarë: Luftojeni virusin, mos luani me shëndetin e qytetarëve
 

Një grup mjekësh e specialistësh të njohur shqiptarë në Zvicër, u kanë bërë thirrje politikanëve kosovarë që të lënë anash përçarjet politike dhe të marrin me seriozitetin më të madh situatën e krijuar nga pandemia Covid-19.

Sipas mjekëve të mbledhur nën ombrellën e Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë në Zvicër, vendet evropiane po ballafaqohen me pandeminë më të rrezikshme, e Kosova pos kësaj po përballet edhe me krizën e paprecedentë politike.