Arbëri

Syla: Kosova ende ka një mundësi të artë që ta mbajë situatën nën kontroll

Syla: Kosova ende ka një mundësi të artë që ta mbajë situatën nën kontroll
 

Kosova sipas ish-shefit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Skender Syla, ka mundësi të artë që ta mbajë pandeminë nën kontroll.

Syla, i cili qe disa vjet është drejtor i OBSH-së në Bullgari, ka folur për sfidat dhe përparësitë që ka Kosova në përballjen me pandeminë e shkaktuar nga virusi COVID-19, shkruan KOHA.