Arbëri

Vitia tregon se janë porositur 50 respiratorë, të parët vijnë në prill

Vitia tregon se janë porositur 50 respiratorë, të parët vijnë në prill
 

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, në konferencën e përbashkët me kryeministrin e vendit, Albin Kurti, tregoi për veprimet që janë bërë dhe që do të bëhen, ndërkohë ftoi qytetarët të respektojnë masat e marra nga Qeveria për mbrojtje nga koronavirusi.

Sipas tij, kujdesi dhe izolimi janë masat më të mira, meqë bëhet fjalë për një armik të padukshëm, siç është virusi Covid-19.