Arbëri

Qeveria nuk ka afat për fillimin e zbatimit të shtesave për fëmijë

Foto: Koha / ilustrim
 

Qeveria e Kosovës ende nuk ka një afat kohor se kur do të fillojë aplikimin e shtesave për fëmijë si dhe kthimet tatimore për familjet me fëmijë deri në moshën 16-vjeçare.

Ndonëse këtë e ka paraparë në programin qeverisës 2020-2023, ajo nuk ka treguar nëse ka bërë ndonjë llogari, as të përafërt, se sa do t’i kushtonte kjo buxhetit të vendit, shkruan sot KOHA.