Arbëri

Mbyllen të gjitha parqet në Kosovë – lokaleve u ndalohet edhe shërbimi “take-away” i kafesë

Foto: Koha
 

Grupi Ndërinstitucional për Menaxhimin e Incidenteve ka marrë vendim që të gjitha parqet nëpër të gjitha komunat e Kosovës do të mbyllen nga ora 08:00 deri në ora 20:00.

Sipas një njoftimi të ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Policia e Kosovës do të jetë në të gjitha pikat ku janë parqet dhe nuk do të lejojë asnjë qytetar që t’i frekuentojë ato.