Arbëri

Apostolova përgëzon ministrin Vitia dhe Qeverinë e Kosovës për luftën kundër koronavirusit

Apostolova përgëzon ministrin Vitia dhe Qeverinë e Kosovës për luftën kundër koronavirusit
 

Përfaqësuesja Speciale e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka zhvilluar bisedë telefonike me ministrin e Shëndetësisë Arben Vitia.

Në një njoftim në Twitter të cilin e ka shpërndarë edhe vet Apostolova, ajo e ka përgëzuar për punën ministrin Vitia dhe gjithë Qeverinë e Kosovës, në luftën kundër koronavirusit.