Arbëri

Ministria e Bujqësisë paguan fermerët përfitues të granteve

 

Ministria e Bujqësisë ka paguar fermerët përfitues të granteve të vitit 2019.

Sipas njoftimit për media, kjo ka ndodhur duke marrë parasysh gjendjen emergjente të krijuar për shkak të pandemisë Covid-19 dhe pas miratimit të buxhetit në Kuvendin e Kosovës.