Arbëri

Nga Vitia, flet mjeku i izoluar shkaku i koronavirusit

 

Adnan Çoçaj, mjeku i cili gjendet e izoluar në QKMF në Viti, ka thënë se kanë komunikim të rregullt edhe me familjarët po ashtu edhe me kolegët të cilët kanë qenë bashkë më të në izolim.

Ai në një lidhje direkte në emisionin “Sot” në KTV ka thënë se në fillim në izolim kanë qenë 17 persona, përfshirë 5 mjekë, 11 infermierë dhe një mbështetës teknik.