Arbëri

Edhe një rast i konfirmuar me koronavirus në Kosovë, numri shkon në 20

Edhe një rast i konfirmuar me koronavirus në Kosovë, numri shkon në 20
 

Është konfirmuar edhe një rast me koronavirus në Kosovë. Kjo ka çuar numri në 20.

IKSHPK-ja thotë se nga data 08.02.2020 deri me 18.03.2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 308 mostra të dyshimta në virusin SARS-CoV-2 dhe gjithsej njëzet raste prej tyre kanë rezultuar pozitive.