Arbëri

Qumështarët dhe Shpezëtarët thonë se rezervat ushqimore për kafshë mund të përfundojnë shumë shpejtë

Foto: MBPZHR
 

Përfaqësues të Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit dhe Shoqatës së Shpezëtarisë i janë ankuar ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, rreth lëndës së parë për ushqim të kafshëve.

Në një takim që kanë zhvilluar këto shoqata me ministrin Mustafa, është diskutuar për gjendjen e krijuar në këta dy sektorë, si rezultat i rrethanave të krijuara nga COVID-19.