Arbëri

Cosmo: Prona (pjesërisht) e avulluar

Cosmo: Prona (pjesërisht) e avulluar
 

A ju ka ndodhur ndonjëherë të blini një pronë, të jetoni apo punoni në të. Dhe vetëm kur doni ta rindërtoni atë ta kuptoni që në fakt keni paguar mijëra euro kot, pasi tërësia e pronës është avulluar.

Kjo, në fakt, është ajo që i ka ndodhur Gazmend Bucollit nga Drenasi, i cili pagoi 161 mijë euro për një lokal që tërësinë e përgjithshme e pati vetëm në kontratën e shitblerjes.