Arbëri

Rri n’shpi, paguaj online me MYKujtesa!

Artikull i sponsorizuar
 

Në këtë kohë ku qëndrimi në hapësira publike dhe pritja në radhë për të kryer pagesa duhet të zvoglohet, Kujtesa ju bën thirrje që pagesat e shërbimeve t’i bëni online përmes platformës MYKujtesa.com, për evitimin e përhapjes eventuale të sëmundjes.

Platforma e Kujtesa e-commerce mundëson realizimin e të gjitha pagesave dhe shërbimeve që keni me Kujtesa, nga kudo dhe në çdo kohë!