Arbëri

Në Kosovë nuk ndalohen ritet në xhamia e kisha

Në Kosovë nuk ndalohen ritet në xhamia e kisha

Përkundër vendimit të Qeverisë së Kosovës që aktivitetet publike dhe jo publike mund të zhvillohen të mbyllura pa praninë e publikut, institucionet fetare deri më tani nuk kanë anuluar kryerjen e riteve të tyre.

Bashkësia Islame e Kosovës dhe Kisha Katolike në Kosovë nuk kanë marrë vendim për t’i anuluar kryerjen e riteve fetare në xhami e kisha, ku marrin pjesë numër i madh i besimtarëve.